dimarts, 8 de gener del 2013

Llibres a la Rambla.

Tots els diumenges de les nou a les dues de la tarda a la Rambla Ferran podeu donar un cop d'ull a molts objectes exposats per brocanters, peces de col·leccionista i antiguitats. La llista és llarga: monedes, segells, postals, revistes, diaris, discs, cartells,objectes de col·leccionisme geològic i de ciències naturals,...


També podreu remenar una colla de llibres d'ocasió antic i modern. els llibres moderns han de complir una condició; no han d'estar a la venda a les llibreries.



Per poder vendre en aquest mercat d'antiguitats i col·leccionisme de Lleida  cal fer una sol·licitud a l'Ajuntament, presentar el DNI del titular i acompanyants, el carnet d'antiquari, brocanter , col·leccionista que acredita que el venedor es dedica professionalment a aquesta activitat. També cal presentar  una declaració dels articles i les seves corresponents fotografies.


El mercat s'ha dignificar força amb la nova normativa. Fa uns anys alguns dels venedors i molts dels seus productes tenien un valor i origen dubtós. Ara trobem  venedors professionals que  ens presenten peces més interessants.



L'ofici de brocanter consisteix en comprar i vendre objectes usats que no tenen més de cent anys. La normativa del mercat demana un mínim de cinquanta anys pels objectes a la venda.


Alguns diumenges us sorprendran taulells amb biblioteques senceres que els propietaris o els hereus han venut al brocanter.
Aprofiteu la passejada per la Rambla de Ferran per fullejar una colla de llibres.
Atentament.
Senyor i
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...