dilluns, 15 de setembre del 2014

El Llibre De Misteri





Primer definirem que és el misteri:

m 1 1 HIST REL En les religions antigues, orientals i gregues, ritu i doctrina reservats als iniciats.              
2 fig Cosa oculta, obscura, a algú o a tothom. És un misteri d'on treu tants diners. Penetrar els misteris de la ciència.                   
3 fig Circumstància de fer una cosa d'una manera secreta, amb el coneixement de molt pocs, especialment fent ostentació d'aquesta reserva. Duen amb molt misteri els preparatius del casori. Sempre va amb misteris. De tot en fa misteri.

Així el llibre de misteri serà aquell que tracta d’una cosa oculta a algú o a tothom, d’us fets secrets o que molt pocs coneixen o d’unes creences reservades a uns iniciats.
Si ens fixem : quelcom d’ocult o secret, conegut per  uns pocs  i que, sovint, es relaciona amb ritus I doctrines antigues.

El misteri ens agrada a totes i tots, petits i grans, per la vessant d’aventures que té i pel neguit, plaent, que ens provoca.

Aquest primer 15 dies la biblioteca s’omple de misteri i presenta les col.leccions que podeu veure a la foto. Durant aquests quinze dies no es posaran per al préstec, però o patiu, l’1 d’Octubre podreu fer cua… i ser dectectius, si voleu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...