dimecres, 21 de gener de 2015

Més lectura en veu alta al cicle inicial

Cada setmana noves històries omplen la nostra biblioteca.
Avui la Savina ens ha portat un llibre en castellà amb una llegenda anglesa situada a l'edat mitjana, Arturo y la espada Excalibur.
Si no coneixeu la historia us la recomanem,  el rei Artus rei d'Anglaterra deixa el seu reialme a la persona que sigui capaç de treure l'espasa d'una pedra.  Escolteu la Savina:


El Dídac ha llegit un conte molt divertit dedicat als pares, els pares forçuts. Tots els nens i nenes que surten al llibre discuteixen perquè tots pensen que el seu pare és més forçut que el de l'altre.
Escoltem al Dídac:
El Pau s'ha estrenat a llegir en veu alta a la biblioteca amb un conte en castellà: El pez que queria ser astronauta. Un peix que es volia escapar de la peixera volant perquè volia coneixer les estrelles , finalment ho aconsegueix però se les troba nedant. Si no us ho creieu, escolteu el Pau. 
És un llibre preciós que ens ensenya que els somnis que tenim, hem de lluitar per aconseguir-los. 

L'Amanda ens ha llegit una història d'un gat que tenia molta gana, tanta que es menja un munt de gelats, fruites i moltes coses més. No en tenia mai prou. 
Us felicitem a tots quatre i aneu-vos preparant els lectors i lectores de la setmana vinent. 
A veure si us podem mostrar ben aviat fotografies dels diaris de lectura estrenats pels nens i les nenes de primer. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...