dimecres, 18 de febrer del 2015

I més lectura en veu alta al cicle inicial

Avui noves històries ens han acompanyat a la nostra biblioteca. Històries totes elles molt diferents, totes però molt boniques.

La Paula ens ha llegit Mi mamá es un canguro. Ha escollit aquesta història perquè hi surt un bebé prematur i ella també ho va ser. És un llibre escrit amb molta gràcia, ens ha fet riure molt perquè explica de manera molt divertida l'embaràs i naixement d'un germà. 

El Xavier ens ha llegit un conte sobre Els Reis d'Orient de l'editorial La Galera. També és molt divertit, els Reis surten fins i tot amb xandall entrenant-se per estar molt forts per poder transportar tots els regals de les nenes i nens. Hi surten molt rodolins, gairebé semblen poesies. 

El Daniel ens ha llegit el Pinocho, de ben segur que tots coneixeu aquesta història. Un fuster construeix un titella que l'anomena PInocho, l'estima tant que el titella es torna un nen de debó però és un nen entremaliat que fa de les seves. Com el conte era molt llarg, no l'ha llegit sencer. 

I finalment la Bibliana ens ha llegit Valent, un conte sobre un gos que era tant valent que fins i tot li han posat aquest nom. 

Felicitem a la Paula, al Xavier, al Daniel i a la Bibiana pel seu esforç a l'hora de preparar les lectures i també felicitem a les seves famílies que de ben segur que han estat al seu costat. 
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...