dimecres, 4 de març del 2015

Més lectura en veu alta al cicle inicial


Avui han llegit l'Albert i l'Iker de segon i la Joana i l'Ainara de primer.












L'Albert ha escollit un altre conte del seu llibre Contes per abans de dormir, un llibre que ja ens va portar el curs passat que recull un munt de contes classics. 
Avui però ens ha llegit una aventura del Peter Pan, el noi que no volia fer-se gran. 

L'Iker ha llegit el conte El monstre de colors, un conte que li agrada molt perquè parla de les emocions que tenim les persones, el seu protagonista les guarda dins de pots de diferents colors. A tots els ha recordat el teatre Sentiments que fa pocs dies vàrem representar i també ens ha recordat una obra que ens van mostrar el grup de teatre de famílies. 
És un conte de l'Anna Llenas, també com il·lustradora. 


La Joana ha presentat un llibre titulat Contes Daurats però ens ha llegit només el de La Sireneta, una noia que no volia que el pescador li veiés la cua. 

L'Ainara ens ha llegit En Dani i la galleda plena de Dinosaures, un conte molt divertit, hi surten molts dinosaures, el Dani els posa nom a tots i després es despista i els perd. Quin disgust! Sort que després els tornen a buscar i ...... 



Escolteu-los, han preparat amb molta cura les lectures i ara els felicitem des d'aquí. Si us agrada podeu fer-ho també fent un comentari. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...