dijous, 12 de març del 2015

Més lectura en veu alta al cicle inicial

Avui hem continuat gaudint de noves lectures a la nostra biblioteca. 

llegits per l'Héctor i el Roc 
llegits per l'Ian i l'Arnau
L'Héctor ha llegit un capítol d'una de les històries del Gerónimo Stilton que tan els agraden als nens i les nenes de segon. La d'avui es titula El misterio del tesoro desaparecido. L'ha llegit en castellà i l'Héctor l'ha escollit perquè li van regalar el darrer Sant Jordi.  Us convidem a escoltar aquesta lectura tan estupenda.

El Roc ha escollit una història d'una família d'esquelets, una família que té un fill i no sabeu com li posen de nom?  Ossets! L'ossets vol ser futbolista però...... com s'ho farà si només té ossos al seu cos?El llibre es titula L'esquelet. Si no el coneixeu de ben segur us agradarà molt.


L'Ian ens ha llegit Els aristogats, una història de Walt Disney que alguns havien vist la película. Ha llegit un fragment d'aquesta història que passa a París i per això algunes paraules estan en francès. Explica la història d'una gata i els seus petits gatets entremaliats.



I per acabar l'Arnau Melé ha llegit Cavalls i ponis. L'Arnau ens ha explicat que al final del llibre hi ha una espècie de jocs que li agraden molt. 

També han presentat els Diaris de lectura que ben aviat us mostrarem en fotografies.
Si us agrada escolatar com llegeixen feu-nos algun comentari que de ben segur els animarà a anar millorant la lectura.
Felicitem a tots els lectors d'avui.




1 comentari:

Anònim ha dit...

Uau, nois!!! Cada dia ho feu millor!!!

Carles i Marta (pares del Roc)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...