dilluns, 15 d’octubre del 2007

El llibre rebut

Avui escric jo, la Núria Salmerón.
- Dijous vam rebre una carta que deia que ens donaven un llibre que es titula La vieja Iguazú, que ens ha enviat el seu autor que es diu Gonzalo Garcia.
-Després l'Albert ha presentat un llibre que es titula L'ull de foc, l'ha escrit en Thomas Brezina i lil.lustrador@ es diu Werner Heymann i... L'HAN GRAVAT!! aquí el pots escoltar:
- Després ha llegit el Pau un llibre que es titula Ronaldinho el(Gaucho)mágico. Els protagonistes són els jugadors del Barça, l'il.lustrador@ es Muf. Tracta de que un noi que va néixer a Brasil en un llac molt inmens i quan sol tenia 8 anys se li va morir el seu pare... Escolta, escolta:
- Després d'haver escoltat al Pau, la Montse ha llegit el llibre que ens ha enviat l'autor, que és de poesia i molt xulo i mira que això, és molt dificil de fer! Tenim molta sort no passa a totes les escoles!

LLEGIU MOLT!!!
- AH! la Núria i la Laia han escrit un comentari a: http://darabuc.wordpress.com/la-vieja-iguazu/

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolguts tots: m'ha agradat molt llegir les vostres recomanacions i veure i sentir com havíeu preparat de bé les lectures. Seguiu així, que l'esforç que feu val molt la pena. Aprofitaré per llegir algun dels llibres que heu recomanat; en Thomas Brezina, per exemple, encara no el conec.

Una salutació cordial i felicitats,

Gonzalo "Darabuc"

Gabriela ha dit...

Felicitats lectores, lectors, bibliotecàries,... He llegit el vostre comentari a Darabuc i encara em venen més ganes de llegir aquesta Iguazú que ha arribat per sorpresa... Però, no em digueu res, vull trobar-la poc a poc!!!

Anònim ha dit...

Hola soc l'Albert ara et diré que fa en Tomas Brezina.En Tomas Brezina es un escriptor que escriu llibres de la penya dels tigres, també escriu llibres del cau de la por,i també de cor de drac a mi aquest escriptor m'agrada molt llegir-ne en tinc més de 20 i ja me'ls he llegit tots.

Anònim ha dit...

Hola, Albert, moltes gràcies. Ja he demanat a la meva biblioteca que em portin si us plau algun llibre d'en Brezina. Segur que m'agraden!

Anònim ha dit...

He estat mirant el lloc web d'en Thomas Brezina i té una sèrie d'imatges de com fer una carbassa de por. Potser us agradi! Aneu a http://www.thomasbrezina.com/
i cliqueu a "Mach dir deinen eigenen Halloween-Kürbis!". El text està en alemany, però amb veure les fotos n'hi ha prou per a tenir una idea.

Montse ha dit...

A 3/4 de tres quan arribi a l'escola si no han vist el teu comentari els hi ensenyaré. Gràcies, Gonzalo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...