dilluns, 5 de novembre del 2007

biblioteca

Avui escric jo el Ricard
  • La Mar contesta què recorda més bé les poesies o els contes.
  • Ara l'Ares explica un resum d'un llibre que es deia: Les coses de la Berta, que és un llibre de la biblioteca es clar.
  • Ara els meus companys faran una activitat del quadernet de biblioteca que consisteix en posar els números de cada prestatge que anuncía diferents tipus de temes que es demana al quadernet com: enciclopèdies, esports, còmics, dvd, contes, ciències naturals, la història (la prehistòria, l'edat de pedra, la feudal, la dels castells, la imperial i l'edat moderna), novel.les i jocs de paper.
P.D Hem vist per a què servien i què eren les signatures dels llibres i d'altres materials de la biblioteca. Una signatura és:
  1. Una sèrie ordenada de xifres o lletres que corresponen normalment a les matèries de què tracten els llibres o a la cronologia o topografia dels documents i que serveixen per a ordenar-los en les biblioteques i en els catàlegs, d'acord amb els diversos sistemes de classificació.
  2. Indicació d'aquesta signatura en el llom dels llibres i sovint en el frontispici o en una altra pàgina, i que consta també en les fitxes del catàleg.
Ostres! Què és un frontispici? És una paraulota del conte de la rateta Giberta? O, no?
A veure qui ho respon!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...