dilluns, 12 de novembre del 2007

El dia de Vergonya o'_'o

Avui parlo jo, la Raquel. Sóc de sisè! Em fa una mica de vergonya haver d'escriure aquest text pero l'escriuré.
El Roger avui ha presentat un llibre perquè la Montse el "pengi" a internet.
El llibre, ho ha fet molt bé! es titula: Estimat Puyol.
Tracta d'un nen que va anar al Pallars Jussà a classificar-se per entrar a l'equip del Barça i al final hi entra!L'autor d'aquest llibre es diu Armand Carabén Van Per Meer.

Després el Pol també ha presentat un llibre molt bonic, es titula Tina Superbruixa i la mòmia. Tracta de que la Tina, es trasllada a la cambra subterrànea on reposa la mòmia d'un faraó egipci, i de cop i volta la llanterna fa més poca llum , i ara però, sent uns passos que s'acosten...
L'autor dels llibres de Tina Superbruixa es diu Knister.
La Montse ha llegit un llibre que era molt curt i tractava s'un cargol que volia competir contra les agulles d'un rellotge, i un wàter que es menjava a tots els que no li queien bé.
P.D. Les gravacions de veu de les presentacions queden pendents.

5 comentaris:

anxaneta ha dit...

Aquí quasi tots hem llegit algun llibre de la Tina Superbruixa i a alguns no ens han agradat gens i a alguns sí que ens han agradat. Alguns l'hem trobat avorrit, pesat i infantil. En canvi alguns pensem que té emoció el que explica i que depèn del llibre hi ha molta intriga i vols saber com acaba.Destaquem el de la Mòmia i el de Don Quixot de la Manxa. Alumnes de 6è A de l'escola Anxaneta de Mataró.

Montse ha dit...

Hola gent de sisè,
ho passaré als que van presentar els llibres i dilluns us diran alguna cosa, quan vinguin a la biblioteca.

Anònim ha dit...

Hola soc la Rosana,

A mi els llibres de la Tina superbruixa m'agraden molt i en tinc molts a casa, alguns els trobo una mica avorrits però li recomanaria a un amic.

Rosana

Anònim ha dit...

Holaaaa!! Sóc de l'escola anxaneta de Mataró i em dic Laia Juhé, i a mi, aquest llibre de la Tina Superbruixa m'agrada molt, i el tinc a casa. Jo us recomano un llibre que es diu Varjak i m'agrada molt, l'autor es diu SF Said. Si el llegiu espero que us agradi!! Laia Juhé 6è A

Montse ha dit...

Gràcies, Laia, per la recomanació.
Comprarem aquest llibre perquè no el tenim. Dilluns els i les de sisè, es posaran en contacte amb vosaltres.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...