dilluns, 26 de novembre del 2007

Un dilluns a la biblioteca

Cronista: Andreu
Avui la Montse ens ha ensenyat a la pàgina web diferents coses i també ens ha ensenyat el Marc com llegia. Ens ha dit que ha comprat unes quantes revistes com per exemple- el muy junior.
La Clara ens ha llegit un llibre que es diu"Un seguit de desgràcies catastròfiques". L'ha triat perquè ha vist la pel·lícula i a més la seva germana el tenia. La Montse l'hi ha gravat un tros de la lectura i també ens ha fet fotos a jo i a la Clara. Si vols escoltar a la Clara, clica ESCOLTAR
El llibre es molt divertit o al menys el que ens està llegint.

El seu vertader títol es: the bad Beginning, the Reptile Room i the Wide Window.

El seu escriptor es: Lemony Snicket.
la primera edició d'aquesta col·lecció es va fer a l'octubre del 2004.

Ara el Jordi ens està llegit un llibre de la penya dels tigres que es diu "la maledicció del faraó".
Ens llegirà fins a la pàgina 20. El Jordi ha triat aquest llibre perquè l'hi ha agradat i ha pensat que a nosaltres ens podia agradar. Si vols escoltar al Jordi a, clica ESCOLTAR
Ara la Montse ens llegirà un llibre de poemes que l'ha escrit una professora i el llibre es de poesia i es titula: Nit de l'escriptora Lola Casas.
Un poema es diu" nit de reis" un altre es diu " el despertador", també ens ha llegit "els fanals" i el "semàfor".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si us ha agradat i us animeu a enviar-me un fragment que us agradi i alguna imatge, fem com amb les Bestioles menudes. Podeu enviar-ho amb paraules vostres o només amb la selecció del poema i la imatge, com preferiu.

Una abraçada,

Gonzalo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...