dimecres, 19 de desembre del 2007

Dimecres, 19 de desembre

Avui l'Alba D. ens ha fet imaginar que erem una barca. Segur que algú, un dia tranquil s'ha imaginat que pensaria si fos... una cadira, una sabata, una pilota,... Doncs al llibre que ens ha presentat l'Alba qui es fa preguntes, qui té desitjos és una barca, FUSTETA, la barca del llac. de MARTI, R.M./SABATE, J.X. de l'EDITORIAL NADAL.

Després han escoltat El castell del mal humor d'Intermón Oxfam amb la Carolina de protagonista. Diu Paz Padilla comentant el llibre: "Hi ha una arruga en la cara que no vull que me la tregui ningú. És la meva arruga de riure, de plena rialla. Quan em passen coses dolentes, quan estic trista, ho estic només tres minuts i després... A riure! Et segueixen passant coses que no t'agraden, però de cop i volta somrius i el gran problema es converteix en problemeta. Aquest conte explica la història de la Carolina, una nena molt llesta que sap que els problemes, amb alegria, són menys problemes. La vida és molt millor si duus un munt d'alegria a les butxaques".
La Júlia F.
ens ha presentat Les sospites de la Mònica de Paulina FARIZA, Editorial Cruïlla; El vaixell de Vapor nº 30. Ha llegit el primer capítol i ens ha fet créixer les ganes de llegir-lo tot.

Després han escoltat El jardí de l'Hug, també Intermón on
L'Hug i l'Angelina, els dos protagonistes de la història, convertèixen les seves peculiaritats en motiu de felicitat per compartir una nova vida en la que la diferència es viu amb naturalitat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...