dimecres, 23 de gener del 2008

Avui dues Albes!

L'Aba E. de primer ha presentat el llibre L'encanteri fantasma que és de la col.lecció de la Tina Superbruixa. L'ha portat perquè li agrada molt i és el llibre que li agrada més de la col.lecció de la Tina. ( *A vegades no hi ha connexió amb http://www.goear.com/. Queda l'opció d'esperar i no desesperar. Ara, si cliques el nom, també la podràs escoltar)


L'Alba T. de tercer ha presentat el llibre Les cartes de l'Horaci perquè es una bruixa que no ho vol ser i que es creu que es una princesa !! Però
no ho és. Ho escric jo que sóc l'Alba. ( *A vegades no hi ha connexió amb http://www.goear.com/. Queda l'opció d'esperar i no desesperar. Ara, si cliques el nom, també la podràs escoltar)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, som les rates de biblioteca de 5è B de l'escola Anxaneta i us volem dir que estaria bé trobar-nos un dia. també ens agradaria que quan surten nens al vostre blos digueu de quin urs sou.
records

Anònim ha dit...

Hola
Us volem recomanar els llibres de Tria la teva aventura perquè pots decidir el que faràs ja que tu ets el protagonista. En Martí Cano i en Joan s'han llegit Retorn a la cova del temps. L'Aissam , La teva clau és Jonàs,en Bernat i en Pau El gran rally, en Jordi, el viatge submarí i la Fàtìma i la Júlia El secret de les piràmides.i molts més i altre nens i nenes també se n'han llegit molts.

Montse ha dit...

Acabo de pensar, Esquiladors i Rates de biblioteca que si cliqueu l'etiqueta "cicle superior" us sortiran els i les d'aquest cicle.

Montse ha dit...

Bona idea!Ho podríem planificar però probablement per aquest curs, serà difícil. Intentarem posar el curs tot i que la majoria de vegades ho surt escrit o ho diu la gravació.
Moltes gràcies pels suggeriments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...