diumenge, 24 de febrer del 2008

Boscos endins

Avui us vull recomanar el musical "Boscos endins"
de Dagoll Dagom.
Explica què passa després del final feliç, quan els desitjos es compleixen. Els personatges han de decidir el seu destí, resoldre els dubtes, desafiar els perills... i afrontar les conseqüències.
Els pares i les mares podeu anar amb els fills perquè és un conte amb els personatges de contes dels germans Grimm, a la Mar li va agradar molt encara que al final va plorar una mica.

per Meritxell

2 comentaris:

Gabriela ha dit...

Estic d'acord Meritxell en recomanar l'obra per a un públic familiar, però potser per a nenes i nens una mica més grans. És evident. que ben explicada les criatures més petites també gaudeixen de l'espectacle, que a més és molt maco, però per gaudir d'una manera més plena crec que una miqueta més d'edat és millor.

Anònim ha dit...

Anàvem amb recel, però ens va sorprendre veure el teatre ple de criatures. Tens raó Gabriela, el final és una mica dur, però se'ls pot explicar, i com que son contes ho entenen millor.
La Mar sap de memòria "Mar i Cel", va reconèixer de seguida la veu de Said, però es queda, es clar, amb la història superficial.
També s'ha de saber que dura quasi 3 hores per valorar-ho.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...