divendres, 8 de febrer de 2008

Ofici de botiguer

BOTIGUES ANTIGUES DE LLEIDA

Apreciada senyora:
Avui volia proposar als nens i nenes, pares i mares un joc d'observació. Hem parlat molt dels oficis antics. Comprar i vendre..., la base de tots els oficis. No podem oblidar l'ofici de botiguer.
Demano que al passejar per Lleida intenteu descobrir botigues antigues de la ciutat. Jo agraeixo les facilitats dels botiguers de tota la vida per deixar-me fer aquestes fotografies.
La primera botiga antiga és...

Pistes:

La van obrir ja fa 97 anys....
Mireu les fotografies....
El seu aparador crida molt l'atenció...

Atentament

Senyor i

9 comentaris:

Esther ha dit...

Hola, penso que estracta de la llibreria (i moltes més coses) Fregola. La veritat es que aquests últims anys l'eix comercial de LLeida ha vist desapareixer la majoria de botigues amb solera de la ciutat i han estat substituides per franquícies. potser és el que toca però és una llàstima.
Esther

Anònim ha dit...

Molt bé!!! És la llibreria Fregola.Realment entristeix veure que fa la globalització amb les nostres botigues...,per no parlar de temes més punyents.
Senyor i

Anònim ha dit...

Senyor i:som els nens i nenes de segon.L'Anna,L'Alex,La Cintia,la Raquel,l'Alba,el Jordi i l'Acis han estat en aquesta botiga.És la llibreria Ramon Fregola.Al Nadal hi fan un pessebre amb moltes figuretes.

Anònim ha dit...

Hola sóc l'Andreu de 5é. Veig que hus meu adelantat. JO també pensava que era la llibreria Fregola però no estava segur.

Ara que ja ho he vist m'enadono de que tenia raó, però el que ho ha asertat hu set vosaltres.

Anònim ha dit...

Molt bé nens i nenes de segon i Andreu de 5è,és la llibreria Fregola.Aviat sortiran noves fotografies d'aquesta sorprenent llibreria.
Senyor i

Anònim ha dit...

Senyor i:som els nens i nenes de primer.Les fotografies són de la llibreria Fregola.Molts nens hi han entrat a comprar coses.L'Alba i l'Ariadna un CD de música,el Jordi també.L'Iker un dvd d'un caragol.Han comprat figuteres de pessebre:Jordi,Iker,Judit G.Judit M,Alba, i Ariadna.

Anònim ha dit...

Fantàstic nens i nenes de primer!!!
Heu descobert la llibreria Fregola i veig que molts hi heu anat força...
Senyor i

Anònim ha dit...

Senyor i:
Som els nens i nenes de primer.és la llibreria Fregola.Hi han estat:la Jana, el Roger, L'Albert lIñaki,laMar,lAlba, les dos Ares, elJoan.Han comprat:figuretes del pessebre,cses del pessebre,llibres,creus de Jesús, figures de sants,coses per l'arbre de Nadal,...

Anònim ha dit...

Amb uns nens i nenes com els de primer la llibreria Fregola treballarà 100 anys més!!!
Senyor i

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...