dilluns, 18 de febrer del 2008

Un dia inesperat

Escric jo, la Blau:
Avui la Montse ens ensenyarà una cosa nova que ha sortit al bloc sobre la mare de la Joselin que es diu Assun Farré.
Després ens ha ensenyat un conte volador que es pot moure amb el ratolí, després ens ha llegit una poesia molt interessant,després ens ha ensenyat una cosa del Jorge i la Joselin.
La Laia ha llegit un conte que es titula , COM MÉS GRAN MÉS ANIMAL que ha escrit ella amb l'ordinador. Aquest conte va de un rei que li envien una carta que en un poble no hi havia aigua i els hi va manar que els ajudessin a transportar aigua, el rei els va fer treballar a tots ràpid i corrent i se'n va anar a fer una becaina i després d'una estona va tornar al poble i va dir tot impacient:
- Això ja està? Quan es va fer de nit el Gilbert estava esgotat i va tirar les escombraries a la "cecla". L'endemà al començar a treballar van veure com una massa d'un moc però al final ho van a arreglar. Ara està llegint la Joselin un conte que es titula LA PRINCESA Y EL FRIGOL... I li van preguntar si havia dormit bé i la princesa va respondre:
- He dormit tant malament que no he pogut ni tancar els ulls.
La Montse ens ha presentat un llibre que es titula OJOBRUSCO. A la portada es veu un extraterrestre, un ratolí que està baixant del cel que era de color roig i baixava amb un globus els dibuixos ja es veuen a la portada que són molt "xulos" però una mica abstractes. M'ha agradat molt aquesta sessió, la setmana que bé no, l'altra, un altre cop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...