dimarts, 27 de maig del 2008

CORPUS A SOLSONA

Apreciada senyora:

El diumenge dia 25 de Maig vaig estar parlant amb els óssos, l’àliga, el drac, els gegants,...Per a ells era un dels dies més importants de l’any; la festa de Corpus, que amb la festa Major de Setembre són dos pilars fonamentals de la ciutat de Solsona.

Semblava que la pluja no ens deixaria gaudir, però finalment la festa es va fer a l’interior de la Catedral.

Recordar als nens i nenes de cicle inicial que ens van visitar fa molt pocs dies ens va animar a ballar molt i molt bé. Nens i nenes, pares i mares aprofiteu una de les dos festes per descobrir la magnífica ciutat de Solsona.

Aquí teniu unes fotografies ...

Atentament

Senyor i

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyor i:
Som els nens i nenes de segon. El Genís diu que ens has fet un regal magnífic i que ens ha agradat molt.L'Anna G. diu que el seu padrí sap on està Solsona. Els avis de la Cíntia viuen a Solsona. Un tiet de Canàries de l'Acis va veure aquesta festa i li va agradar molt. L'avi del Jordi va treballar a Solsona. L' Anna C diu que li agradaria veure aquesta festa i als demés també.

Gabriela ha dit...

Hola, a totes i tots: sense menysprear la magnífica festa que fan a Solsona, us he de dir que no és única a les comarques de muntanya. A la Seu d'Urgell també celebrem el Corpus amb catifes de flors, processons i cants al carrer.
El proper any, el Senyor I, està convidat assistir-hi.

Anònim ha dit...

Nens i nenes de segon:
Estic molt content de la vostra resposta.Ja li explicarè als gegants, a l'àliga,....
Atentament
Senyor i

Anònim ha dit...

Som els nens i nenes de primer:
La Marina diu que li agradaria veure aquesta festa.L'Ares G. diu que el seu tiet i la seva padrina saben on està Solsona.El Roger P diu que li agradaria moltíssim portar una àliga petiteta.Al Llorenç li agradaria veure al senyor i.La Júlia diu que va anar a Solsona amb els pares. L'Ares te uns amics que viuen a Solsona.El Roger vol preguntar al senyor i si és veritat que és amic del follet Picarol.La Jana diu que li han agradat molt les fotos.L'Albert diu que a les colònies vam descobrir moltes pistes del follet.

Anònim ha dit...

Nens i nenes de primer:
El follet Picarol ja m'ha explicat que us va veure a les colònies.Roger t'he de dir que és veritat, el follet Picarol és amic meu.Jana estic molt content de que les fotos t'agradin.
Atentament
Senyor i

Anònim ha dit...

Som els nens i nenes de segon:
L'Awa diu que li ha agradat la festa i les finestres de la catedral.El Roc diu que li han agradat molt les fotos.L'Aleix diu que li ha fet recordar tot lo de Solsona.

Anònim ha dit...

Aleix,m'agrada molt que tinguis un bon record de Solsona.Gràcies Roc i Awa.
Atentament
Senyor i

Anònim ha dit...

Som les nenes i els nens de primer:
L'Iker diu que les fotografies són molt boniques i que felicita al senyor i.El Sergi diu que li han agradat les fotografies i ha recordat la sortida a Solsona.El Jordi diu que li ha agradart moooooooolt i el felicito.El Jonathan diu que li han agradat molt les fotografies i felicito al senyor i

Anònim ha dit...

Gràcies nens i nenes de primer. Fantàstic recordar la sortida a Solsona....
Atentament
Senyor i

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...