dijous, 22 de maig del 2008

En Genís, el drac mandrós i sant Jordi

En Genís, des de fa dies, està il.lusionat per presentar-nos el llibre "El drac mandrós i sant Jordi" de Kenneth Grahame.
El protagonista és un noi que
"quan no ajudava el seu pare, i sovint també quan l'ajudava, passava molt de temps llegint llibres que li deixaven els nobles del poble.
Els seus pares se l'estimaven molt i estaven molt orgullosos d'ell. A més sabien que allò que s'aprèn als llibres sempre pot ser útil, així que el deixaven llegir tant com volia".
Ens ha llegit un bon tros i ens hem quedat amb les ganes de saber com acabaria. Però tot té una solució, el llibre és de la Biblioteca Pública de Lleida i quan ell el torni, tu pots agafar-lo de préstec. Clica el catàleg de la Pública i mira si ja està de préstec.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarda,

Som els pares del Genís: hem vist i escoltat com llegia el conte del drac mandrós: ens ha agradat molt, ja que és una manera de poder veure les activitats dins l'escola.

Si algú vol saber el final del conte, encara tenim dues setmanes abans de tornar-lo: per tant, el podem deixar a l'escola. (El final és molt divertit)

Felicitats i endavant !!

Anònim ha dit...

Som l´Elies, la Martina i el Jordi Obis que hem sentit el conte del drac mandrós i ens ha agradar molt com l´ha llegit, es super divertit.
Felicitats Genis.

Montse ha dit...

Gràcies.
Doncs aprofitarem l'avinentesa i li proposaré presentar El drac mandrós a d'altres cursos, (sí al Genís li ve de gust, es clar) i llegirem el final als de segon.
(Sento que m'ha sortit una mica desenfocada la fotografia. Tinc la càmera sense flash i...)

Anònim ha dit...

HOLA!
Sóc l'Adriana. Acabo d'arribar del Conservtori i he vist com llegies, m'ha encantat, a casa també ho feies igual de bé.
És una molt bona idea grabar, fer fotos i fins i tot poder posar comentaris, així, ara que ja no vaig al Sant Jordi, veig les coses que es canvien i fins i tot, el tinc més present!

ÀNIMS I ENDAVANT!

Montse ha dit...

Adriana, que bé que t'agradi. Nosaltres també et tenim molt present, et recordem amb molta estimació.

Anònim ha dit...

Felicitats Genís som el Martí la Joselin i l'Assun, ens ha agradat molt com has llegit, i quan ens veguem et preguntarem el final del conte,nosaltres ens n'hem pensat un,ja te l'explicarem.
A rebeure.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...