dijous, 1 de maig del 2008

Les llavors dels futurs blocs de les Biblioteques de Lleida

Dimarts passat, dia 29 d'abril, un grup de bibliotecàries i bibliotecaris d'escoles i instituts de Lleida vam intentar sembrar les petites llavors que faran néixer i/o créixer els Biblioblocs lleidatans.

http://julieknoblock.blogspot.com/2007_05_01_archive.html

Però això ara poso uns quants enllaços a pàgines web i a blocs que a mi m'han servit per a aprendre. No hi són pas tots els que un dia o un altre he mirat i llegit, però hi són uns quants i si et van bé, doncs jo contenta!
Hi ha de tot: creences i filosofia dels blocs i coses pràctiques per a iniciar-se en aquest paradís,... Ja vaig explicar que jo vaig aprendre d'altres i de la meva pròpia pràctica i experimentació. Per aquest motiu el que he fet és agafar enllaços que tothom té a l'abast a la xarxa.
I de ciberespiral:

Pot passar que aquests enllaços canviïn o s'incrementin. Si un altre dia recordo afegir-ne ho faré i si tu visites un lloc que et vagi molt bé per a fer funcionar un bloc, si vols, ens ho pots fer saber.

4 comentaris:

BIBLIORIOS ha dit...

Pues os deseo mucha suerte, me alegra que los biblioblogs demuestren tanta vitalidad y que cuenten con gente como tú para exprimirles todo su potencial. Me gustaría recordar que un biblioblog no es sólo un mero instrumento de la biblioteca para ponerla en contacto con el alumnado, sino que es uno de los primeros pasos para virtualizar la biblioteca escolar, y sobre todo, un instrumento ineludible para poner en contacto a los profesionales que nos dedicamos a ello, de modo que trabajamos incluso sin saberlo, en equipos cada vez más amplios y complejos.
Felicitaciones a ti y a todos los bibliotecarios y bibliotecarias escolares de Lleida, por esta gran iniciativa.

Montse ha dit...

Gracias Miguel.
Des de el CRP del Segrià nos animan para que este proyecto inicie el vuelo. Esperamos que durante el próximo curso sea una realidad.
Estoy de acuerdo contigo de que un biblioblog tiene más funciones de las que a primera vista se supone.
Compartir conocimientos enriquece y ayuda a sentirse acompañado.

Anònim ha dit...

Montse,

Moltes gràcies per haver sistematitzat tan bé la informació.Crec que a partir de la sessió i amb tots els mateials penjats hi ha moltes pistes per anar contruïnt el propi blog de biblioteca. Si no hi ha inconvenient inclouré l'enllaç en una experiència que presentarem el CRP en una Jornada de Serveis Educatius i Biblioteques Escolars. Crec que val la pena que se'n pugui beneficiar molta gent de tan bona feina i pugui iniciar camins que més endavant podreu compartir.

Enhorabona !

Raül Manzano
CRP Segrìà

Montse ha dit...

Agraïda estic amb tu, Raül i tota la gent del CRP i del Puntedu, per l'encoratjament rebut.
Gràcies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...