dijous, 2 d’octubre del 2008

Ajudants de biblioteca

Les Ajudants oficials de la Biblioteca, a la manera de la Fundación Germán Sánchez Ruipérez, han començat a funcionar. Ho han fet sense passar cap prova... per ara! Perquè les proves les passaran un dia o bé un altre.
Aquí tens la fotografia de la Clara i la Sara. Aquesta setmana, també està treballant la Laia, B. La foto està pendent perquè aquest mati, a l'hora del pati, no ha vingut. Ei! Al migdia, sí!
I com que encara no hem encomanat les armilles la Imma M. ens ha fet, molt amablement uns carnets i en Jesús els ha plastificat. Mira:
I si et preguntes que què fan... doncs de tot: retornen llibres a l'epergam, els dijous a l'hora del pati del matí faran préstec o folraran, endreçaran, registraran -que ja ho han fet-. tenim una llista de voluntàries i de voluntaris que fa goig. Voldria escriure tots els noms però tinc el paper a la biblioteca i he promès que si podia ho penjaria avui i... la posaré demà, suposo.
- Es clar que... quan treballen més és durant el migdia. Han deixat les prestatgeries del cicle inicial súper ordenades. Les col.leccions, en aquest cas, ajuden a posar ordre. Els hi demanaré a totes tres que ens diguin la seva opinió. Proves Ajudants Biblioteca
View SlideShare presentation or Upload your own.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...