dilluns, 8 de setembre del 2008

Juan Muñoz, segona entrega.

Si el primer contacte amb les escultures d'en Juan Muñoz ha despertat la vostra curiositat per aquest referent de la renovació escultòrica contemporània internacional; fins al 5 d'octubre podeu visitar al museu Guggenheim Bilbao la retrospectiva més important que se li ha dedicat : Juan Muñoz: retrospectiva.

En les primeres exposicions individuals apareixen escales de cargol, balcons, baranes, terres òptics.. Dels elements arquitectònics passem a les figures i als grups de personatges. Totes les seves obres ens demanen que ens relacionem amb elles.
Aquesta exposició organitzada per la Tate Modern en col·laboració amb el museu Guggenheim Bilbao incorpora importants obres a gran escala: Escena de conversación 1994, Muchas veces 1999 ,Trece riéndose los unos de los otros 2001, Descarrilamiento 2000-2001.
Juan Muñoz treballa diferents materials en les seves obres: ferro, fusta, pasta de paper, bronze, linòleum, sorra, roba, resina , polièster i acer corten.
Quan baixeu les escales per entrar al museu us esperen Trece riéndose los unos de los otros. Els podeu mirar, tocar i fins i tot riure amb ells.
Atentament
Senyor i
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...