divendres, 28 de novembre del 2008

Biblioteca del cordill.

Nens i nenes de cicle inicial , m'ha dit un ocellet que el proper dimarts dia 2 de desembre anireu a collir olives a la Pobla de Cérvoles - quin fred!! - . Volia recomanar-vos el llibret de la petita col·lecció Biblioteca del cordill. La cultura de casa. Aquest cap de setmana el podeu llegir i fullejar amb els pares.
L'oli i l'oliva està dividit en quatre parts: L'arbre que dóna suc, la collita, qualitats de l'oli i els nostres olis.
El llibret ens explica de forma breu i clara molts aspectes del món de l'oli i l'olivera: el conreu de l'olivera , el cicle biològic, els tipus d'olives ,les qualitats de l'oli, els tipus d'olis, l'acidesa,les denominacions d'origen,receptes, conserves,...
També parla d'elements màgics. La lectura de les 47 minipàgines donarà resposta a una colla de misteris: Les olives fan somiar?. Què podem fer amb l'oli usat? Quins beneficis dóna l'oli al nostre cos? Quines propietats medicinals ens aporta? Podem embellir els nostre cos amb l'oli?
Si voleu la resposta a totes aquestes preguntes i descobrir tots els secrets del principal ingredient de la dieta mediterrània , llegiu L'oli i l'oliva.
Atentament.
Senyor i

2 comentaris:

Montse ha dit...

Sembla molt interessant. Jo no conec aquesta col.lecció de llibres, però se m'han despertat les ganes de tenir-ne un a les mans.

Senyor i ha dit...

Apreciada senyora:
Potser seria millor dir que són petites revistes. Llibrets o revistetes, és igual. M'agrada llegir-los.
Atentament.
Senyor i

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...