dimecres, 17 de desembre del 2008

Més biblioteca del cordill.

Nens i nenes, a finals de novembre vaig recomanar el llibre L'oli i l'oliva editat per Grata Lectura; ja que els vostres companys de cicle inicial feien una sortida a la Pobla de Cérvoles per collir olives i visitar la cooperativa i el molí d'oli.
Avui torno a la Biblioteca del cordill per proposar la lectura del llibret Fem un hort que ens explica tot el que cal saber per a conrear les nostres hortalisses.

El llibret, com tots els de Grata Lectura, ens explica de forma molt clara i breu una bona colla de coses de l'hort: La terra i la seva preparació, adobs, sembrar i plantar, rotació dels conreus, l'hort dia a dia, feines de manteniment, l'art de regar, protecció de l'hort, plagues i remeis, el calendari de l'hortolà, les eines de l'hort, i l'hort al balcó.
Els nens del Sant Jordi en sabeu força de l'hort, ja que ho treballeu molt bé a l'escola. En una grata lectura d'aquest llibret encara descobrireu algun aspecte desconegut de l'hort.
Atentament.
Senyor i

2 comentaris:

zurruletas ha dit...

hola senyo i soc el iñaki de segon el que escriu els comentaris amb el ignasi a primer i ara tambe el meu pare es diu paco moreno martin i la meva mare es diu anna castella vilhces

Montse ha dit...

Iñaki, estic molt contenta d'haver rebut un comentari teu.
Et desitjo molt bones lectures per l'any que ve. Molts records al pare i a la mare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...