dijous, 29 de gener del 2009

Cooperar, compartir, ...


El Ceip Sant Jordi de Lleida i, especialment la gent de sisè, participa conjuntament amb la Loly Lago de l'IES do Fene i la seva gent, les biblioteques escolars de Galícia i amb l'IES Emilio Campuzano de Bilbao en que el
SI A LA PAZ!! SI A LA PAU

tenga en esta ocasión el inmenso valor de la INTERCULTURALIDAD. Un maravilloso trabajo colaborativo que mañana formará parte del de las Bibliotecas Escolares Gallegas y que hoy queremos presentaros.
CLICA, MIRA, LLEGEIX, PENSA,...

O SEGREL DO PENEDO

Més coses:
El 30 de gener de cada any, coincidint amb l'aniversari de la mort de Gandhi, ara fa 61 anys, se celebra el DENIP (Dia Escolar de la Noviolència i la Pau).

El DENIP va ser creat fa 45 anys i és una iniciativa pionera, no estatal, no governamental, no oficial, independent, lliure i voluntària d'educació noviolenta i pacificadora.

És practicada en escoles de tot el món i hi estan convidats a participar els centres educatius, els educadors i educadores de tots els nivells i de tots els països.

A Fundació per la Pau pots trobar molta més informació. La paraula PAU en 71 idiomes i també el curt Rambo no, mambo! de Mundoanimado (Catalunya) que va ser el Guanyador del Premi del Públic

imatge de http://www.uv.es/~pla/imatges.html

1 comentari:

O Segrel do Penedo ha dit...

Montse, Dolors, nois i noies, va anar un plaer compartir amb vosaltres aquest bell treball colaborativo que esperem es repeteixi.
Moltíssimes gràcies.
Apertas dende Galicia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...