diumenge, 15 de febrer del 2009

1000 escrits, 1000 missatges!

Arribar a deu vegades cent! A 10 3!

De fet mai se m'havia passat pel cap quan vaig començar, ni als mils! No m'ho havia imaginat. El nombre mil té màgia i en aquest cas màgia compartida perquè des de la col.laboració del senyor I arribar a mil ha estat més senzill. De totes maneres em fa cosa, no se... com una espècie de pessigolleig a l'estomac, una mica de moltes emocions alhora.

Es veu que per a Miguel de Cervantes el nombre mil té un especial atractiu. Segons expliquen Luis Balbuena Castellano i Juan Emilio García Jiménez, l'autor del Quixot

usa aquesta quantitat com a jòquer en un bon nombre de situacions. Potser perquè és una xifra rodona. En pocs casos està utilitzada per a expressar mil unitats sinó que la majoria de les vegades és usada per a emfatitzar la presència en excés d'alguna virtut o defecte. (He trobat aquesta informació de la mà de Ricardo Sobarzo Z)
Potser per a nosaltres té el mateix us?


Apreciada senyora:

Ha estat un plaer poder compartir la màgia del blog de la biblioteca amb vostè. Aprendre, equivocar-se, rectificar...Gràcies. Quan al setembre del curs passat vaig donar-li una revista de llibres i posteriorment va fer una entrada agraint al "senyor i " la col.laboració , no podia imaginar-me en absolut que el blog arribaria a les 1000 entrades. Tampoc podia intuir que seria una petita peça de l'engranatge d'aquesta finestra oberta a la descoberta i la curiositat , que és el blog de la biblioteca.

Felicitats!
Atentament.
Senyor i

7 comentaris:

Ronsel ha dit...

Os nosos parabéns máis sinceros e as nosas apertas virtuais máis cariñosas.

Montse ha dit...

Es instantánea! Grazas.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Gràcies per aquests 1000 escrits, noticies, informacions, missatges, idees, recomanacions...
1000 petons a repartir entre la Montse i el senyor "i"

Encarna ha dit...

1000 missatges, 1000 llibres, 1000 poemes, 1000 somriures, 1000 idees, 1000 petons, 1000 forces per continuar....

Darabuc ha dit...

Mil petons i mil abraçades, i que seguiu creixent, més a poc a poc o més ràpid, però sempre amb el vostre característic amor pels llibres i la vostra curiositat pel que ofereix la xarxa.

Montse ha dit...

1000 gràcies, Meritxell, Encarna i Gonzalo. 1 dolça abraçada.

Senyor i ha dit...

Ronsel,Meritxell,Encarna,Gonzalo.
Gràcies, una abraçada i visca els llibres!
Atentament.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...