Les Jornades pretenen ser el punt de trobada dels professionals que treballen a les biblioteques d'escoles i instituts i són l'espai per compartir experiències, propostes i projectes dins d'aquest àmbit.
El programa, al primer cop d'ull, sembla molt interessant, pots veure que Lleida hi és representada de la mà de Raül Manzano que parlarà sobre Els Serveis Educatius com a eina de treball en xarxa amb les Biblioteques Escolars. (CRP del Segrià).
Ens sentirem més a prop d'Andalusia i de Galícia amb Pepe García (Coordinador del Plan Lectura y Biblioteca. Delegación de Educación de Málaga) i amb Cristina Novoa (Asesoría de bibliotecas escolares. Galícia) que ens explicaran Experiències a Espanya.
Desitjo tornar amb les idees més organitzades i amb possibles pràctiques útils i bones per a ser posades en pràctica durant les estones de Biblioteca i aconseguir un espai de recursos on poder trobar tot tipus d'informació en diferents tipus de suport a l'abast de l'alumnat, del professorat i de la comunitat educativa, prioritzar el seu ús com a espai d'aprenentatge en el desenvolupament de les diferents àrees curriculars, per tal que l'alumnat es formi com a persona autònoma, crítica i constructora del seu propi coneixement a través de la cerca, la investigació i el treball en diferents fonts d'informació, i promoure l'hàbit lector. Puntedu
I tot això amb persones i temps suficient per a tenir-ne bona cura i poder portar les responsabilitats que se'n deriven amb il.lusió, ganes, coneixements i sense stress dolent ni por de no complir del tot amb el nostres deures com a bibliotecaris o bibliotecàries escolars i animadors de la lectura i... com és el meu cas compartit amb molts d'altres professionals, tutora d'un curs.
UI! Quines coses que escric!
2 comentaris:
Estic amb tu i comparteixo els teus pensaments!
M'ha agradat molt conèixer-te a les quartes jornades, i et torno a felicitar pel teu bloc.
Moltes gràcies. El mateix et dic.
Publica un comentari a l'entrada