dimarts, 10 de març del 2009

Barberia

Nens i nenes de cicle inicial avui heu fet una sortida a Tàrrega i he estat espiant la vostra feina. Molt aprop de l'estació del tren els mestres us han explicat que algunes vegades utilitzem símbols que volen dir el mateix que la paraula escrita. La creu, per exemple, vol dir farmàcia. En una de les cases velles de la ciutat us ensenyaven unes ratlles de colors blau, vermell i blanc.
Aquest símbol no el coneixeu perquè cada cop en hi ha menys. Però, ja que amb unes quantes pistes dels mestres, heu endevinat que volia dir barberia aquí teniu un petit regal.
El símbol de la barberia de Tàrrega era molt vell i estava una mica esborrat. Ja fa molts anys que aquest negoci va tancar.
He recordat que un dia passejant per Torroella de Montgrí vaig veure una barberia molt antiga, que encara funciona. El barber omplia d'escuma la cara d'un client i desprès, amb molta cura feia la seva feina. Aquí teniu la fotografia del símbol de la seva barberia, encara que als nois de cicle inicial no us cal afaitar-vos a cal barber!
Atentament.
Senyor i

2 comentaris:

Montse ha dit...

Senyor i:
- Que viu a Tàrrega?
- O també ha fet el viatge amb tren des de Lleida?
- On era? No l'hem vist!

Senyor i ha dit...

Apreciada senyora.
No visc a Tàrrega però alguns dies hi passejo.
Estava molt amagat,però en una distracció meva em sembla que el Francesc de segon em va veure!
Atentament

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...