dilluns, 23 de març del 2009

El grup 1 de cinquè i el de sisè i Crear, escriure i recitar fórmules i encanteris: un joc poètic

Avui hem llegit poesies i fórmules per a fer encanteris de tota mena.
Hem seguit les propostes que hem trobat a Poesia Infantil i Juvenil. N'hem escrit unes quantes als Diaris de Lectura o a l'agenda, si ens havíem deixat el Diari a casa.
Si vols llegir les nostres fórmules clica aquesta imatge de bruixes i bruixots poètics o
bibliopoemes.crear-escriure-i-recitar-formules

La il·lustració és de Poly Bernatene

2 comentaris:

Sàlvia ha dit...

Xicons i xicones, quina sorpresa de bon matí! He llegit els vostres encanteris i, clar, m'he quedat "encantada" -en el doble sentit de la paraula-. És un dels regals que més m'han agradat des de que estic fent el blog.

Jo ja sabia que per aquests indrets hi havia bruixetes i buixots molt eixerits, creatius i poètics, però heu superat les meues expectatives. Gràcies, un mil·lio de gràcies.

Muntaré un article amb els vostres encantaris (amb tots els que heu ficat al blog, si algú més s'anima a penjar-ne que ho faja, perfa) perquè hem sembla que la tasca que heu realitzat s'ho mereix.

Espero que continueu amb els jocs poètics, amb la lectura i amb els llibres. Ompliu la vostra maleta interior de lectures que no se'n penedireu mai.

Un example superlatiu de com jugar amb la poesia.

Un mil·lio de besadetes per a tots i totes, especialment per a Montse, la "gran bruixona", mestra de la imaginació.

Montse ha dit...

Sàlvia, estic contenta de que t'hagi agradat el regal.

Els propers divendres i dilluns tindré mig grup de sisè i el grup 2 de cinquè. He pensat que lo de LES FÓRMULES per a fer encanteris pot fer venir més ganes de jugar amb les paraules per això continuarem amb les altres entrades dedicades a les Fórmules.Ja les anirem enviant.

Ells i elles treballen "la poesia" als tallers de Llengua. Quan vénen a la Biblioteca disposen d'uns quaranta-cinc minuts i aquests els repartim entre diferents tasques: gravar, fer préstec, formació,...
Dilluns ens vam dedicar a Les fórmules. Les van fer de manera ràpida, sense quasi revisar però amb moltes ganes. En queda alguna per acabar i aquest grup no passarà per la biblioteca fins el dia 20 d'abril!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...