dijous, 19 de març del 2009

Qui és qui?

El senyor H ens ha fet arribar aquesta curiositat:
Qui és qui? En el quadre "que arrasa a la Xarxa".
Si cliques damunt de la imatge aniràs al quadre gran i podràs veure el nom dels personatges si deixes quieta la mà damunt de les cares.
La història de la Humanitat en 13 metres quadrats de pintura a l'oli i 103 personatges. Tres pintors taiwanesos van decidir concentrar en un quadre a les personalitats més influents del món i la seva obra, sense haver aconseguit un espai en cap museu, s'ha convertit en un dels grans èxits d'Internet.

Titulat 'Discutint la Divina Comèdia amb Dante', l'obra ocupa milers de pàgines i 'blogs' en els quals es discuteix sobre la identitat dels personatges i la intencionalitat del quadre.

El joc del 'Qui és qui?' amb cèlebres personatges. Científics, polítics, artistes, dictadors i esportistes es donen cita en una obra que també recull emblemàtiques edificacions com La Gran Muralla Xinesa i les Piràmides d'Egipte.

Amb una marcada presència de la cultura xinesa, la representació espanyola queda reduïda a dos personatges: els pintors Dalí i Picasso.

A priori, perquè els autors no s'han manifestat i les identificacions les han dut a terme els internautes. Per aquest motiu segueix havent-hi dubtes sobre qui són alguns dels personatges.

1 comentari:

Sàlvia ha dit...

Ben curiós, interessant i lúdic. No ho coneixia.

Besadetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...