dijous, 12 de març del 2009

Ser singular

Al canal 33 han començat un nou programa que es diu Singulars. Dimarts passat vaig poder aprendre, escoltant a Ernest Arenas, lleidatà que és doctor en neurociències i investigador de l'Institut Karolinska, de Suècia, és una de les grans autoritats mundials en la investigació sobre les cèl·lules mare en la lluita contra el Parkinson.
El que em va fer anar a dormir una mica més tard -s'emeteix a les 23:30- va ser el que al diari la Vanguardia va escriure en Francesc Bracero sobre el programa i que va dir en Jaume Barberà:
  • La declaración de principios de este espacio "es escuchar para aprender".
  • El programa se va a dedicar a personas "que se han hecho a sí mismas con la cultura del trabajo, del mérito y del esfuerzo".
  • Son ciudadanos desconocidos que mejoran la vida de los demás.
Penso que entre tots i totes hem de potenciar, de fer aflorar antics i oblidats valors que ara, més que mai, són molt necessaris.
I com ha recollit "Lo Carles ", segur que tots aquests éssers singulars han posat en pràctica aquest consell
“Fes les coses que et surten del cor. Quan les facis, no estaràs insatisfet, no tindràs enveja, no desitjaràs les coses d’una altra persona. Al contrari tot allò que rebis t’omplirà.”
Morrie Schawrtz

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En aquest petit racó de xarxa i a través d’una ciutadana coneguda, els nostres fills llegeixen i aprenent la qual cosa fa que la seva vida i educació millori dia a dia.

Oh, gràcies!

Carles D.
(Pare del St.Jordi)

Senyor i ha dit...

Apreciada senyora:
Quina sort tenim al poder triar amb el comandament el canal 33!
Una TV que ens ajuda a pensar.
Atentament

Montse ha dit...

Gràcies a vostès dos, Carles i senyor i, perquè m'ajuden en aquesta feina, tant divertida i plena d'energia, que és intentar educar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...