divendres, 17 d’abril de 2009

La Marina C. i La Dame et la licorne.

He portat aquest llibre perquè és en francès i perquè m'han agradat molt els dibuixos. Escrit per la Marina.
Texte de Jean- Baptiste Baronian
Illustrations de Laurence Henno
Quan hem mirat i llegit un tros d'aquest àlbum il.lustrat he pensat que hi havia alguna cosa més . Un misteri com els del senyor I? Potser.
"Une licorne, à peine sortie de la mer, se sent toute perdue sur la terre ferme. Tous les animaux qu'elle rencontre se détournent de son chemin et la trouvent laide. Jusqu'au jour où elle est recueillie par une très belle Dame dans son château ... Inspirée de la célèbre tapisserie de "La Dame à la licorne", cette histoire est une invitation à découvrir la vie de château au Moyen Âge et prolonge le mystère de cet animal fabuleux : la magnifique licorne. Mais aussi à aborder le thème de la différence et de la peur de ce que l'on ne connaît pas. A la fin de l'album, une information sur la célèbre tapisserie."http://materalbum.free.fr/licorne/fichelivre.htm

- Gent de segon, què deu ser una tapisserie? Esteu fent, a vegades, alguna activitat que tingui a veure amb aquesta paraula?
La Dama i l'Unicorn (The Lady and the Unicorn (1970) és, també, una música composada per en John Renbroun.

A mi aquesta música m'apassiona!

3 comentaris:

Mario Aller ha dit...

La guitarra és el meu instrument preferit, però creo que mai arribaré a tocar-la bé.

Gonzalo («Darabuc») ha dit...

És un tapís ben maco, i està exposat d'una forma ben atractiva al museu de Cluny. Fa gairebé vint anys que el vaig veure, vaja, imagino que encara hi és! :)

Montse ha dit...

Mario a min gústame moito a guitarra e case todos os instrumentos musicais. A Mariña fíxome recordar un músico que en directo e gravado, fíxome pasar moitos bos momentos.

Gonzalo que bé poder veure en directe els protagonistes de la història del llibre que ha portat la Marina.

Molts records per a tots dos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...