diumenge, 19 d’abril del 2009

Llibres màgics

Feia mesos que la trobàvem a faltar i avui podem tornar a gaudir d'una entrada al blog feta per la mare de la Mar:
Segur que tots coneixeu la col·lecció de llibres “Biblioteca interactiva món meravellós” de l’Editorial Cruïlla. Són uns llibres màgics per mirar, per llegir, per tocar i explorar, amb pàgines troquelades, desplegables, transparències, relleus, enganxines, lupes... Els més coneguts són els de ciències i natura, però també n’hi ha d’altres temàtiques com arts plàstiques, música i espectacles.

Fa uns dies, remenant els llibres i contes de l’Escola d’art Trama vaig poder tornar a gaudir d’un parell de llibres d’aquesta col·lecció, editats el 1995:
Una història de les imatges
que mostra la història de les arts gràfiques i
Un món màgic: el cinema
on s'explica tots els descobriments que van fer possible el cinema des de la primera llanterna màgica fins als efectes especials en imatge virtual; les joguines òptiques, la captura del moviment, el cinema mut, el cinema sonor, la llum, el muntatge, els decorats, els secrets d’un rodatge, els trucatges, els efectes especials…

També us vull recomanar, encara que són difícils de trobar, altres títols de la col·lecció d’arts plàstiques com: “La invenció de la pintura”, “Què veuen els pintors”, “El treball dels escultors”, “L’art de construir”, “La gran història del llibre”, entre d’altres que s’hauran publicat més recentment.

3 comentaris:

Senyor i ha dit...

Gràcies Meritxell.Tot un plaer tornar a llegir les teves propostes.

Mariona ha dit...

No m'ho puc creure: un diumenge, a primera hora del matí, una col·laboradora envia un missatge, la bibliotecària ho penja al bloc el un col·laborador li dóna les gràcies. Tot això passa a Lleida quan a Barcelona encara no en hem despertat!!!
De quina espècie sou, amics del Sant Jordi?

Montse ha dit...

D'una espècie encapsulada que quan surt el sol i arriba la primavera, esclata d'alegria, Mariona!

I com que fem de jurats pel premi Edublogs 09 si no naveguem pel mar dels Blogs ens enyorem, ;)

(És.........broooooooma)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...