diumenge, 5 d’abril del 2009

Poesia Infantil i Juvenil: Fórmula màgica per escriure amb il.lusió

Sempre hi ha un motiu que ens mou a fer qualsevol cosa. Per escriure també es necessita com a mínim un perquè. Escriure Fórmules i encanteris màgics per a ser publicats en el blog de la Sàlvia dóna ales, fa volar la imaginació, provoca expectació, pot fer que quinze minuts d'escriptura siguin suficients per a produir un text des d'on brolli la màgia.
La Sàlvia espera que ens agradi el resultat. ENS HA ENCANTAT! El resultat és FANTÀSTIC, EXTRAORDINARI... Ha vestit els escrits amb les millors gales i fan, encara, més goig.

Gràcies en nom de l'escola i particularment de qui va poder enviar el text com un comentari a la seva entrada crear-escriure-i-recitar-formules.

Recorda:

4 comentaris:

Rosana ha dit...

Crec que està molt bé, perquè a mi em va a ajudar a fer la poesia dels jocs florals.

Rosana

Montse ha dit...

Rosana, estic molt contenta de que aquesta proposta t'hagi ajudat a escriure. A vegades només fa falta una cullaradeta d'una fórmula màgica i... Eureka! La inspiració ens acompanya.

Anònim ha dit...

Hola Montse!!
M'ha agradat molt aquesta mena de llibre virtual que tu has fet.

Gracies Montse i espero que passis unes bones vacances de setmana santa i adeu.

Montse ha dit...

Anònim, quan puguis posa el nom o el teu comentari s'esborrarà "automàticament" per una mà embruixada.
Aquesta mena de llibre virtual tan bonic, NO L'HE FET JO, L'HA FET NA SÀLVIA DE "POESIA INFANTIL I JUVENIL" pels i les alumnes del cicle superior que han pogut enviar Fórmules màgiques.

Moltes gràcies pel comentari, però recorda dir qui ets!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...