dimecres, 3 de juny del 2009

Costa Brava "100 anys" (3).

Avui la calor m'ha deixat xafat del tot. He recordat dos llibres que ens transporten a la Costa Brava i a l'Empordà. La tramuntana ha bufat màgicament!
En el marc del Centenari de la Costa Brava volia recomanar-vos aquests llibres i , sobre tot, que amb els llibres sota el braç descobriu aquest magnífic raconet del nostre país ara que tindrem uns merescuts dies de vacances.
L'Empordà, el melic del món. De Josep M. Sert a Ferran Adrià passant per la gauche divine. Aquest llibre escrit per Oriol Pi de Cabanyes i editat per L'esfera dels llibres l'any 2006 és una barreja de reportatge i memòria. Ens proposa una descoberta del territori i de la gent.
A la fotografia de la coberta veiem a Beatriz de Moura, Rosa Regàs, Oriol Bohigas i Toni López.

La segona proposta és el llibre editat el 2008 per Brau Edicions en la seva col·lecció Ulyssus :
Viatge per la costa Brava. Paisatge,memòria,glamur i turisme. L'autor, Xavier Moret, també ens proposa una descoberta del territori i de la gent. Una descoberta sense pressa. Viatjar per descobrir, amb calma,...
A la fotografia de la portada podeu veure Ava Gardner i Franck Sinatra a Tossa de Mar l'any 1.950 en el rodatge de "Pandora y el holandés errante".
Busqueu una bona ombra i ....llegiu.
Atentament.
Senyor i

1 comentari:

Prof. Liliana ha dit...

¡¡Hola!! Tienes un presente en mi blog, pasa a recogerlo.
Liliana
http://elblogderinconesdeljardin.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...