dimarts, 16 de juny del 2009

MatemáTICas Primaria


Cercant per la Xarxa una proposta diferent de treballar les operacions matemàtiques i que, si no vaig errada, qui ho fa anar en un col.legi que no sé com es diu i tampoc se on és i que la persona responsable es diu Fernando Santos i treballen les operacions amb un maquineta que sembla que tingui algun videojoc... he trobat MatemáTICas Primaria. Aquest material va rebre el primer premi de materials curriculars l'any 2008.
L'he trobat perquè a Madrid vam conèixer a Antonio Pérez, Director del Instituto Superior de Formación y Recursos en Red para el Profesorado (ISFTIC) . És en aquesta web on he trobat aquest excel.lent material. I com que ara s'acosta l'estiu i les vacances i penso que les matemàtiques no n'han de fer, han d'estar de guàrdia cada dia, proposo que des de casa li donis una ullada a aquest recurs "multimèdia amè i interactiu, dissenyat per Juan García Moreno i Arturo García López, és una pàgina web amb la qual els alumnes i les alumnes de Primària, podran apropar-se al món de les Matemàtiques. Consta d'una sèrie d'aplicacions que resulten especialment il.il·lustratives per a l'aprenentatge de procediments i conceptes i per a adquirir estratègies de resolució de reptes, terme que s'utilitza aquí amb el fi de superar el tradicional reduccionisme del significat de "problema" al de "problema numèric".

http://www.isftic.mepsyd.es/pamc/pamc_2008/2008_matematicas/
- Per cert, si algú sap alguna cosa de Fernado Santos y les seves màquines de calcular... ens ho pot dir i li ho agrairem molt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...