dissabte, 11 de juliol del 2009

Imagina: Vull que em llegeixis un conteeeeeeeee!!!



- No et perdis l'escrit que Miguel Calvillo ha fet sobre aquest vídeo a Papá, léeme un cuento: la lectura en familia. Ha escrit tot allò que jo penso sobre aquest tema amb les millors paraules. Gràcies.

7 comentaris:

BIBLIORIOS ha dit...

Los padres a veces somos perezosos. No sé si existen niños a los que no les guste que sus padres le lean cuentos -que lo dudo-, pero desde luego si que existen padres que no lo hacen.
Ah, el vídeo me lo llevo prestado, ¿eh?

Montse ha dit...

Es que la pereza "contadora", a veces, viene motivada por la dedicación a otros quehaceres que ocupan buena parte de nuestro tiempo.
Encantada de que te lo lleves prestado.

Ronsel ha dit...

Querida Montse: eu tamén cho "roubo"! Saúdos

Montse ha dit...

Ronsel, quedo aínda máis encantada con este roubo.
Bicos estivais.

Sàlvia ha dit...

Ay, los papis y la lectura...! Aquest curs vaig impartir uns taller adreçats per a pares d'Infantil i de Primària i em va encantar com, de sobte, van descobrir el gran món de la lectura infantil. La veritat és que el quid de la qüestió no és sols la lectura, és l'educació en família. Però estem en estiu i deixarem aquests temes de banda, per a dies més fresquets.

Com et van les vacances, Montse? Et desitge un molt bon estiu, amb descans i diversió (que temps hi ha per a tot). A mi encara em resten tres setmanes de treball. Ara, amb la meua mania de que no es deixe la lectura a l'estiu estic a tope, tant en el blog de poesia com en el d'il·lustració.
Per cert, he fet un muntatge amb poemetes estiuencs. Dona-li una ullada si pots:
http://bibliopoemes.blogspot.com/2009/07/poesia-infantil-de-lestiu-poemes-de.html

Ai, se m'oblidava, vaig estar en unes jornades d'educació i tic (la única bibliotecària, per cert, com un "ave raris") molt interessant i en la ponència vaig parlar dels teus alumnes i del receptàri fantàstic que hi van fer. Cal enlairar la feina dels companys.

Besadetes supermegarefresquetes.

Montse ha dit...

Hola Sàlvia,
s'acosten les vacances, ja ho veig!
però jo sembla que sigui d'una ONG que es diu Voluntariat per la Biblioteca Escolar -VBE- i avui encara m'he "passejat" per l'escola.

Els poemes estiuencs ja els tinc agullats i quasi a punt per fer-los entrar al blog.
L'esplèndida experiència del Receptari màgic m'acompanyarà sempre.

Moltes famílies encara no han descobert que llegir àlbums a la quitxalla pot ser el millor moment d'un dia. Espero que, pas a pas, s'afegeixin més papes i mames a aquesta activitat tan deliciosa.

M'ha agradat això de les besadetes supermegafresques!

Montse ha dit...

Ei! Sàlvia, aquests últims poemetes estiuencs no els havia vist encara! Res que els afegiré!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...