dilluns, 19 d’octubre del 2009

Els Petits Prínceps d'en Juan Antonio


La gent de l'escola de fa uns anys recorda molt bé en Juan Antonio Soler. Molts nens i nenes van començar a fer anglès seriosament amb ell, a les hores d'extraescolar, quan encara no hi havia la "sisena hora". Jo recordo la sensació de calma i control que encomanava. Ara d'altre quitxalla gaudeix, tot el dia, de la seva companyia en una altra escola.
Fa goig la seva col.lecció. Deu ser un plaer poder acariciar els diferents exemplars. Antoine Marie Jean-Baptiste Roger de Saint-Exupéry estaria content.
* La imatge del Petit Príncep és de http://wikilivres.info/wiki/Le_Petit_Prince

2 comentaris:

Juan Antonio Soler ha dit...

Hola Montse i tots els que formeu part d'aquesta escola que estimo tant. Ja sabeu que ara treballo al CEIP Enric Farreny però jo sempre dic que em vaig iniciar a la vostra escola.
La meva afició al Petit Príncep ve de fa molt pocs anys, concretament tres. Com també sabeu sempre m'agradat estudiar idiomes i un dia em vaig adonar que ja havia acumulat uns quant petits prínceps en diverses llengües. A partir d'aquí i també tenint en compte que m'encanta viatjar la col·lecció creix dia a dia. Els meus amics també col·laboren i sempre que van a un altre país em pregunten si ja tinc aquell petit príncep.
Per què el petit príncep? Doncs la resposta és molt senzilla. Es tracta d'un nen que viatja molt i sobretot que va més enllà de la mentalitat dels adults. És força imaginatiu i no té prejudicis. Solament es preocupa per les coses que l'envolten i per allò que estima... Llegir el petit príncep significa obrir el ulls per poder veure amb el cor. Es pot demanar alguna cosa més d'un llibre?
Rebeu una forta abraçada d'un que de veritat s'estima el vostre col·legi.
Ciao!
Juan

I. CAMACHO ha dit...

Una colección preciosa. Este librito es un objeto de culto para muchas generaciones. Felicidades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...