dissabte, 28 de novembre del 2009

IV Jornada de Formació per fer les Matemàtiques més fàcils

Avui s'ha celebrat la "IV Jornada de Formació per fer les Matemàtiques més fàcils".
Ja fa temps que tinc com una mena de passió per aquesta àrea. Deu ser allò de que t'agrada el que no saps, el que mai acabes de conèixer, el que et fa trencar el cap...
Com que la Biblioteca és un centre de recursos us explico a qui hem descobert avui:
A Na Mª del Mar Rigo amb la seva conferència "Manipulam, pensam i raonam. Molts alumnes necessiten veure i tocar per poder imaginar”.
A en Pere Cairó, mestre de Soses, que ens ha esquitxat i fet més feliços amb les seves “Espurnes matemàtiques” i la seva màgia.
A en José Mª Sorando professor de l'Ies Elaios de Zaragoza, - on es pot veure i llegir una exposició sobre "HISTORIA DE LAS MATEMÁTICAS" des de Mesopotàmia fins ara mateix- amb "Matemáticas por todos los caminos
En José Mª és el dinamitzador de MATEMÁTICAS EN TU MUNDO on hi pots passar moltes estones fent mates sense, gairebé, saber-ho.
També desitjava redescobrir “Els cigrons una excusa per fer matemàtiques”, a càrrec de Núria Cardet, mestra de primària (CEIP Sant Salvador, Albatàrrec) però ho ha fet la Imma i m'ha passat "els apunts".
Na Montserrat Torra ens ha presentat el que a partir del mes d'abril, em penso, ens ajudarà molt a fer millor les matemàtiques a l'aula: ARC CercaMat.
I guaita, també que he descobert gràcies a en José Mª:

1 comentari:

Anxinho ha dit...

Muchas gracias por la información; a pesar de que no pueda asistir siempre es interesante consultar los materiales...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...