dimarts, 8 de desembre del 2009

L'elegància de l'eriçó


Avui al telenotícies tve1 m'han fet agafar ganes de llegir L'elegància de l'eriçó de Muriel Barbery Després ja decidiré si aniré a veure o no la pel.lícula.
M'ha agradat llegir la crítica del llibre que en fan dos "inventors" del blog Un altre invent, la Mireia i en Martí. Si la vols conèixer... viatja al seu blog.
Si tingués més memòria hauria recordat que a Trafegando Ronseis fa mesos que l'han llegit. Ho he recordat després d'haver publicat per primera vegada l'entrada!

6 comentaris:

Ronsel ha dit...

Ya sabes, querida amiga, que somos unos pelmas lectores! Y tengo que reconocer que me defraudó... quizás por las tan altas expectativas que me había creado. Suele suceder cuando encumbran tanto un libro o una película, ¿verdad? Desde luego, al siguiente libro del autor, cuando lo vi en la librería "non lle botei nin unha ollada".
Bicos e apertas

isabel ha dit...

No sé cómo estará la película pero,el libro genial.Me encanta la descripción de los personajes y los sentimientos que albergan.

Encarna ha dit...

Un consell, demana aquest llibre al reis, al tió, al Pare noel... a qui vulguis, però a una xiqueta com tu segur que li agrada aquest llibre.

Mireia ha dit...

Bones, sóc la Mireia d'Un altre invent. Com ja vas veure a la ressenya que en vaig fer; em va agrdar moltíssim. La pel·lículam ja m'ho pensaré

Montse ha dit...

Gràcies a totes. Avui he sortit a comprar-me el llibre. Quan acabi ja us ho explicaré. Espero...

la bibliotecària ha dit...

El lliibre m'havia agradat moltíssim.
Ahir vaig veure la pel·lícula, i no és el mateix. Vaig cometre l'error d'anar a veure la versió doblada, i la veu en off de la nena, en castellà, és poc convincent. Segur que en francès millora.
No és mala pel·lícula, però, per mi, no transmet l'emoció del llibre. Ja m'ho direu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...