dijous, 14 de gener del 2010

La novia de papá también me quiere

Dolors Garcia, tutora de cinquè i membre de la Comissió de les Bibilioteques, abans de les vacances de Nadal va anar a la presentació del llibre La novia de papá también me quiere, que es va fer a la Biblioteca Pública de Lleida.
L'autora és Núria González García, l'il.lustrador Carles Alberdi. Per cert... més d'un i d'una de l'escola recorda, amb estimació, a en Carles. A l'escola tenim La història il.lustrada de la Pobla de Claramunt i a ell el vam tenir fa temps. L'editorial és A Fortiori, de Bilbao.

La Núria González ara viu a Lleida i treballa a l'escola d'educació infantil "Ralet-Ralet" de Torrefarrera. Amb aquesta història desitja, des de la seva experiència directa, recollir el pensament dels més menuts quan la seva mare o el seu pare refan la seva vida després d'una separació. La història analitza els sentiments des de la mirada infantil i proposa una forma de donar resposta des de la conciliació. Donar pau i serenitat condueix a acceptar a l'altre i tenir amb l'altra persona una bona relació sense competències afectives ni biològiques. (Text de Butlleti d'infància/número 33/)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...