dilluns, 26 d’abril del 2010

Mireu molt bé les flors.

Fa una colla de dies que la primavera ens fa regals visuals que no et deixen indiferent. Si teniu una estoneta, no dubteu a passejar i gaudir de la natura. En el moment de preparar la motxilla, no us descuideu l'últim número de la revista el cárabo, el 72, corresponent al primer trimestre del 2.010: " Guía de los visitantes de las flores".

Aquesta petita revista és imprescindible pels amants de la natura. Pierre Déom ens ajuda a comprendre el món que ens envolta amb uns textos molt divertits i uns magnífics dibuixos.
Editada i traduïda al castellà per Teresa Vicetto i amb direcció de Benigno Varillas, el cárabo és una eina molt útil per vosaltres i els vostres fills.
Agafeu la càmera, la revista, i .... aquí teniu un petit regal, una mostra del que veureu si mireu molt bé les flors. Un dia estava passejant i les flors van rebre una colla de visitants. Ràpidament vaig fer les fotografies

La revista ens proposa la descoberta de quaranta-tres insectes que visiten les flors. No hi ha cap papallona a la llista. No teniu curiositat?
Atentament.
Senyor i

2 comentaris:

Montse ha dit...

Jo, molta. Intentaré aconseguir la revista per a poder ensenyar als nens i a les nenes de primer dos coses que han volgut aprendre aquest curs, juntes: els insectes i les plantes i millor encara les flors!
Moltes gràcies, Ignasi.

Senyor i ha dit...

Gràcies a tu,Montse, pel teu mestratge permanent.
Ignasi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...