dijous, 20 de maig del 2010

Premi Baldiri i Rexach al Fil de la Història. (Curs 2008/2009. Sant Jordi)

Ja fa dies que estem d'enhorabona perquè la totalitat dels llibres que es van fer per la Diada de Sant Jordi del curs passat i que van ser presentats a les famílies amb el títol EL FIL DE LA HISTÒRIA han obtingut un dels 70 premis que atorga cada any la Fundació Lluís Carulla.
La nostra escola ja fa uns quants anys que va guanyar un dels premis a les Escoles i també en més d'una ocasió el premi als alumnes.
Aquests premis
"s'atorguen a treballs escolars fets en català pel seu contingut i qualitat, que tractin sobre qualsevol àrea de coneixement, realitzats en equip per alumnes d’ensenyament no universitari. L'import del premi es destinarà a llibres o materials didàctics en català escollits pels alumnes guardonats.
...
El jurat valora especialment els treballs que representin un aprofundiment en la realitat nacional i en la nostra tradició cultural. Acompanyarà els treballs una memòria breu, no més llarga de dos fulls, on cal especificar les motivacions, les circumstàncies, la manera com s'ha fet el treball, etc."
La Fundació Lluís Carulla va ser creada l’any 1973, la Fundació treballa per “Potenciar la llengua i la cultura dels Països Catalans com a instruments primordials de cohesió i identificació de la comunitat nacional, per tal de potenciar-ne el sentit de pertinença”.

  • Des de les biblioteques de l'escola animem a les famílies a que el diumenge 30 de maig i durant una estoneta ens acompanyin per a recollir aquest premi que tanta il.lusió ens fa.
30 de maig
Lliurament dels Premis Baldiri Reixac a Alumnes
13 h, Casal de l’Espluga de Francolí
En el nom de tota l'escola, moltes gràcies a la Fundació per aquest reconeixement.

2 comentaris:

Ronsel ha dit...

Parabéns! Es maravilloso trabajar, y que ese trabajo sea reconocido de alguna manera.
Apertas

Montse ha dit...

Gràcies Ronsel. Ens agrada comptar amb el teu recolzament.
Apertas, besets.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...