dissabte, 2 d’octubre del 2010

Can seixanta

Dedicat a la Laia L. i a l'Alba M. perquè ahir al taller de Llengua en xarxa vam descobrir aquest web a l'edu365 de primària:

El joc multimèdia Can Seixanta és una eina educativa adreçada a l’alumnat de 3r a 6è de Primària que permet el treball dels hàbits saludables en relació amb l’alimentació, les relacions socials i l’activitat física. El joc es desenvolupa en una casa de colònies, Can Seixanta, on un grupet de nens i nenes estan fent unes estades. S’aprofiten tots els jocs que es troben a cada un dels racons de la casa (cuina, habitacions, terrassa...) per tractar els temes esmentats.
En iniciar el joc, els alumnes de les escoles trien un dels personatges protagonistes i van aprenent a través de les diferents propostes que se’ls presenten.
De les tres temàtiques possibles, l’equip docent escollirà quina vol tractar amb cada grupet i, abans o un cop finalitzat el joc, si ho considera oportú, podrà seguir gaudint de la proposta amb les activitats complementàries que ofereix aquesta guia. (Explicacions copiades de la guia docent "Can Seixanta".)
En aquesta guia s'hi pot trobar totes les explicacions necessàries sobre els jocs, sobre con el professorat pot controlar o guardar el que s'ha jugat...

No t'ho PERDIS! A la Laia i a l'AlbaM. els hi va agradar molt i a la vegada van llegir un munt!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...