dijous, 14 d’octubre del 2010

La gran fàbrica de les paraules

La gran fàbrica de les paraules d'Agnés de Lestrade

A vegades quan arriba un àlbum nou no puc, no vull aguantar-me les ganes de llegir-lo en veu alta als meus alumnes i d'ensenyar les magnífiques il.lustracions abans fins i tot de registrar-lo. Vull transmetre que gaudeixo més que molt fent aquestes coses. M'encanta fer-ho. M'encanta que els hi AGRADI, m'encanta que les seves mirades, totes les seves mirades nedin en la meva i jo en les seves. S'està bé. Són moments deliciosos, moments que cada llibre té els seus i particulars. Compartim sentiments. I si avui quan han vist algú de casa han dit t'estimo... ja seria massa. Ja sé que això és somniar, però aquesta és una de les coses que millor faig i si l'encomano... uf!

Aquest estiu el blog l'Elefant Trompeta m'ha ajudat a triar llibres. Per ara, a mi, no m'ha defraudat ni mica. No n'he tret tot el profit de les novetats, però encara hi ha temps!

He descobert l'editorial sleepyslaps, http://www.sleepyslaps.com/ i promet! promet bones estones lectores.
I si hagués estat més atenta i menys distreta... hauria recordat que el 9 de juny a Trafegando Ronseis també en van parlar. I jo als núvols!!!
Mira... no tens ganes de tenir margarita de Rubén Darío, a les mans? Jo si!
Open publication - Free publishing

Per cert hem parlat de les "onomatopeies". Quant deu valdre aquesta paraula en el país del llibre? ;-)

2 comentaris:

Ronsel ha dit...

¡Que raro que no me los vieras! Yo estoy completamente enamorada de los libros de esta editorial.Y el último... buf, hoy se lo leí a los de 4º de ESO, y les encantó, claro:
http://trafegandoronseis.blogspot.com/2010/10/como-agua.html
http://trafegandoronseis.blogspot.com/2010/06/la-gran-fabrica-de-las-palabras.html

Montse ha dit...

Ronsel, a lo mejor lo he visto, a lo mejor no. No sé. Ya hace tiempo que noto que hay tantas cosas para ver, para conocer, para saber ... que sólo selecciono lo que puedo tener en las manos.
Para ver todo lo que tú pones se necesita, casi, casi, una vida paralela.


Ronsel, a lo millor ho he vist, a lo millor no. No sé. Ja fa temps que noto que hi ha tantes coses per veure, per conèixer, per saber... que només agafo el que puc tenir a les mans.
Aquest llibre el vaig encomanar i ahir el vaig explicar.

Per veure tot el que tu poses es necessita, quasi, quasi, una vida paral.lela.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...