dijous, 25 de novembre del 2010

Els diaris de lectura de cicle inicial



Avui no escric jo si no que ho fan alumnes de cicle inicial.

En Max escriu sobre el llibre El gegant Gustau:
Al començament em va produir tristesa perquè la gent no volia ser amiga del gegant. Després em va agafar emoció perquè es va incendiar una granja i per allí hi havia uns nens jugant a pilota i el gegant va córrer a salvar-los i els va salvar i en honor seu van fer una estàtua.
L'Eric al seu Diari de lectura parla d'un llibre de Coneixements:
En Cristòfor Colom de petit vol ser mariner per descobrir illes noves i quan era gran va fer un viatge amb 3 naus que es deien Santa Maria , Pinta i Niña i va descobrir un nou país que era Amèrica que vivien indis i portaven penjolls d'or, això va ser al 1492.
Les fotografies de dalt són dels recent estrenats Diaris de primer i els han escrit l'Eric, la Mariona i la Joana. N'anirem afegint més.
Per cert aviat començarem a gaudir de les lectures en veu alta dels nens i les nenes de primer. Quin goig! Quins nervis!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Què grans que us aneu fent!
Ja heu estrenat els diaris de lectura, i amb quina il·lusió que ho heu fet! Aviat us podrem sentir llegir, una altre pas endavant en el vostre aprenentatge. És bonic veure-us créixer i poder-vos-hi acompanyar.
Anna, mare de la Joana

Montse ha dit...

Que bonic el que dius Anna!
I que bonics que comencen a ser els seus Diaris. Me n'han quedat uns quants per fotografiar damunt de la meva taula. la setmana que ve ja els afegiré.

Començaré a gravar, amb calma, abans d'acabar el primer trimestre. I anirem fent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...