diumenge, 19 de desembre del 2010

"Los docentes deben ser los gestores del talento de sus alumnos"

imatge de cat.bloctum.com/lolamarquez
Ana Embid, especialista en coaching educativo: "Los docentes deben ser los gestores del talento de sus alumnos". Eroski Consumer.
"El professor ha de ser capaç d'escoltar sense prejudicis i posar-se en el lloc de cadascú"

"El factor que menys afavoreix al professor és l'elevat nombre d'alumnes per classe"

"Els estudiants són les víctimes del fracàs, però els adults som els culpables"

Si un nen no arriba al barem establert pel sistema educatiu actual, o ha comès una falta contra el proïsme, sovint és perquè té un problema que els seus tutors no han sabut detectar i tractar a temps. Sempre hi ha alguna causa que els fa actuar de la manera en què ho fan, sense que ells mateixos ho entenguin. Quan els empoderem, descobreixen les seves capacitats i trien i adopten el que millor els pot convenir.

"Tot el que fem en la vida, ho fem per sentir-nos bé i que altres ens reconeguin"

El coaching ha de començar per les mateixes famílies, des que els nens són petits. La família és la base dels valors, la cultura, els principis, les normes, les creences i l'afecte. Com més sòlids són aquests, més gran serà la intel ligència emocional que ens connectarà amb la societat i més senzill serà l'aprenentatge. Cal tenir en compte que tots fem les coses el millor que coneixem o que ens han ensenyat. Qui s'educa entre crits, cridarà per fer-se sentir. Qui conegui el respecte, respectarà als altres.

Més a http://www.consumer.es/web/es/educacion/escolar/2010/12/10/197577.php
(Traductor Google)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...