dissabte, 22 de gener del 2011

Estem d'estrena: El Príncep Feliç i la Baldufa teatre


imatge de http://www.labaldufateatre.com/ca/node/981

Estrenar, representar per primera vegada una obra teatral és un repte important.

Saber que l'obra s'ha estrenat, fer-ne una entrada al blog sense haver-la vist, és un repte atrevit.

Però si es desitja que uns quants nens i nenes i alguns adults, que de ben segur aquest cap de setmana aniran o ja han anat al teatre de l'Escorxador a veure El Príncep feliç d'Oscar Wilde, expressin el que van sentir durant la representació, fent comentaris en aquesta entrada i ho dediquin a l'Enric, pare d'en Marc i de l'Ares i a tothom que forma part de La Baldufa... el repte passa a ser un estímul, un agulló que no puc deixar de perseguir.
Aquí queda! MOlTA M _ _ _ _!!!

Ja ha arribat el primer comentari que poso a la vista:
Doncs ja l'hem vista. Ha estat BRUTAL, plena d'emotivitat, de valors, d'atreviment, de risc, d'un muntatge espectacular, de caliu,d'intensitat..,uf! He tingut tres vegades les llàgrimes als ulls !! Gràcies Enric per ser un ARTISTA amb totes les lletres i amb majúscula. Gràcies per ser com ets i deixar-nos gaudir del teu art. Gràcies La Baldufa per un teatre de qualitat.
Sònia C. i Adrià
Si vols pots veure el reportatge que el Telenotícies Comarques de Lleida els hi ha dedicat, arriba al minut 04:50 i veuràs a l'Enric Blasi i a Jorge Picó i... al Príncep i a l'oreneta: http://www.tv3.cat/videos/3331111/Telenoticies-comarques---Lleida

8 comentaris:

Sònia ha dit...

Doncs ja l'hem vista. Ha estat BRUTAL,plena d'emotivitat, de valors, d'atreviment,de risc, d'un muntatge espectacular, de caliu,d'intensitat..,uf! he tingut tres vegades les llàgrimes als ulls !! Gràcies Enric per ser un ARTISTA amb totes les lletres i amb majúscula. Gràcies per ser com ets i deixar-nos gaudir del teu art. Gràcies La Baldufa per un teatre de qualitat.
Sònia C. i Adrià

Cicle Inicial ha dit...

Hola soc la Laia jo vaig anar a veure l'obra i em va agradar moltíssim!! També em va fer pena però m'ho vaig passar molt be. No m'esperaria que sigues aixi l'obra. Estava molt emocionada per tornar a veure la baldufa. I l'obra que eu fet jo mel he llegit aquest conte.

LAIA

Cicle Inicial ha dit...

Sóc la Sara i penso que el teatre ha sigut molt divertit i també ha sigut
trist.

Cicle Inicial ha dit...

Hola papi em va agradar molt la obra de teatre que bau fer dissabte i diumenge. Vàreu pensar molt bé com
fer la obra de teatre com allò de que quan cremen el príncep... aquelles
flames.
A mi el que em va agradar més va ser el començament quan feien veure que volien saltar el mur. Lo segon que ma agradat a sigut aquell braç i l'oreneta com la fèieu volar les ombres.
Va ser molt trist i molt bonica
la música l'ha pensat molt bonica
l'Oscar Roig.
Enric i Piju l'obra esta copiada d'un llibre però vosaltres l'heu fet de diferent manera.
US FELICITO A TOTS ELS DEL GRUP DE TEATRE BALDUFA. SOC EN MARC FILL DE L'ENRIC i DE L'EVA.

Cicle Inicial ha dit...

Hola sóc en Max l'obra em va agradar un MUNT!!! Sobretot quan el príncep va dir a l'oreneta que li arranques l'or els diamants i les maragdes i quan el van cremar i pobra oreneta que va quedar morta de tant anar d'aquí cap allà.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Baldufa, i moltes gràcies Enric.
El dissabte vaig assaborir un plat de teatre elaborat amb ingredients de casa (la Baldufa) i una recepta de tota la vida(Oscar Wilde), tOt fet, fent xup xup, amb molta sensibilitat, bon gust i intel·ligència.
Deliciós i exquisit.
Sílvia

Cicle Inicial ha dit...

Hola sóc en Adrià quan vaig anar ha la obra de teatre em va agradar molt i semblava que el príncep feliç era molt amable i ademes era molt trist quan la oreneta no creus i ma emocionat molt quan te vist actuar i sobre tot ma agradat quan llegieu el llibre adéu

Anònim ha dit...

Ostres! Quins comentaris més bons... moltes gràcies!
A la Baldufa estem molt contents de com ha anat el cap de setmana, i us volem donar les gràcies per haver vingut. Actuar envoltat dels amics és molt agradable!
Enric

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...