dilluns, 31 de gener del 2011

Joc: Descobrint l'ós bru del Pirineu

El senyor H m'ha enviat aquest interessant i divertit joc de DEPANA, que amb el suport del Parc Natural de l'Alt Pirineu, ens mostra què podem fer per a conviure amb l'ós bru del Pirineu.
http://www.depana.org/jocos/index.html
" Descobrint l'ós bru del Pirineu dóna a conèixer els elements bàsics de la biologia i conservació de l’ós de manera fàcil i lúdica.

El joc està dividit en 3 parts:
  1. Pantalla d’introducció: Un nen entra en un Centre d’interpretació de l’ós bru i mitjançant un vídeo rep una primera informació sobre l’ós bru.
  2. Pantalla de rastres: El nen ha de trobar els rastres de l’ós. Hi ha 5 rastres correctes i 10 que són d’altres animals. Quan troba un rastre, el guarda li verifica si són o no d’ós.
  3. Pantalla de gestió: El nen ha de participar en la gestió de l’ós com si fos un guarda, eliminant els perills i prenent mesures per afavorir la convivència amb l’home.
La creació i el disseny del joc ha estat una col·laboració de DEPANA, l’empresa La factoria d’imatges i l’empresa Didàctic. Recursos i serveis ambientals." (Copiat a http://depana.prova.cat/public/noticia/Una_nova_eina_per_con%C3%A8ixer_l%27%C3%B3s_bru_del_Pirineu/)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...