divendres, 14 de gener del 2011

Xerrada:" Els 12 Pilars: Intel.ligència Emocional"

A l'escola hem rebut un email que la Mercè Ardiaca, la nostra directora, ens ha reenviat i que diu que el Dijous, 20 de gener de 2011 al Centre Cultural iberCaja de Lleida a la Rambla Ferran, 38 (4ª planta) es farà un conferència a càrrec de David Jorbá de l'empresa SIC. El tema serà "Els 12 pilars: Intel.ligència emocional".

Aquest migdia anant cap a casa la Dolors Garcia, tutora de sisè, m'ha parlat d'un conferenciant que sortia en un vídeo que en Josep Dominguez, tutor de cinquè, havia reenviat per a ús personal, i jo fins aquesta tarda no he visualitzat i llegit. Llavors el meu cervell autònom després d'haver escoltat, llegit i comentat el vídeo ha dit: ho ajunto tot en una mateixa entrada!

El conferenciant és Sir Ken Robinson expert en creativitat i educació cultural a més de famós conferenciant de les conferències TED. Líder reconegut a nivell mundial en el desenvolupament de la creativitat, innovació i recursos humans. Parla a diferents públics al voltant del món sobre els reptes creatius als quals s'enfronten els negocis i l'educació. Traduit de http://globaleducationforum.blogspot.com/2010/09/quienes-estaran-en-el-global-education.html

Aquí deixo el vídeo i pots triar en quin idioma el vols subtitular si et costa entendre l'anglès.


Gràcies a tots tres. Amb Sir Ken he pensat, somrigut, escoltat veritats escolars i veritats del dia a dia que parlen dels diferents tipus d'intel.ligència, de les diferents maneres de fer que tenim les dones i els homes... Res uns 20 minuts molt agradables.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...