dimecres, 1 de juny del 2011

La Gabriela i en Joan Ramon nous lectors convidats



Gabriela Belinchón, la nostra tutora de primer, va anar a llegir a sisè. Tenia preparats més d'un llibre. Al final es va decantar pel Diari d'Zlata perquè Zlata quan escriu el diari té 11 anys i escriu les coses que li passen cada dia, les coses que els hi poden passar a les nenes de sisè. Però a l'esclatar la guerra de Sarajevo el diari s'omple de por, de canvis, de sentiments que mai, abans, havia sentit. A vegades l'endemà... és diferent.

En Joan Ramon Morreres, el nostre mestre d'educació física, va llegir a la classe dels caragols un llibre que parla de la Caputxeta i... del LLOP. Caperucita Roja de Jacob Grimm, Wilhelm Grimm, versió catalana d'Albert Jané i il.lustracions Javier Serrano, Ed. Perspectiva Editorial Cultural / Círculo de Lectores (2002). El va llegir perquè volia que sentissin POOOOOOOOOR!!!! I els nens i les nenes dels cargols van tenir por però com que són molt valents, van saber guanyar-la. Saben el que han de fer per a que el llop no se'ls mengi!

P.D. Buscant caputxetes, a part de retrobar les de Pinzellades al mon, a Vols llegir? he trobat aquest vídeo amb una versió de la Caputxeta "moderna". Aquí el deixo, el trobo ben curiós.

2 comentaris:

Gabriela ha dit...

Toootaaal! Guais! GEnial! Quina versió de la caputxeta! Sembla el 3D per moblar la casa de l'IKEA

Manuel ha dit...

Hola Montse,

és ben curiós i una mena de joc: transformar un text literàri en un text informatiu o projecte del que es poden aprendre moltes coses.

Manuel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...