dimarts, 19 de juliol del 2011

Com més llibres a casa...

Des de Gooogle + de https://plus.google.com/sparks/interests/biblioteca?hl=ca he arribat a http://criatures.ara.cat/blog/2011/07/19/com-mes-llibres-a-casa-mes-bones-notes-a-lescola/.

“Els nens han de tocar els llibres, palpar les textures i escollir ells mateixos el que més els agradi”. Diu Carme Fenoll, directora de la biblioteca municipal de Palafrugell.


No hi ha res millor que un llibre per acabar amb el fracàs escolar.


Dolors Bundó, responsable de la biblioteca de l’escola Cossetània, a Vilanova i la Geltrú, diu:
“De fet, no és tan important tenir llibres a casa. Si els pares tenen l’hàbit d’anar a una biblioteca pública, els nens també agafaran aquest costum -puntualitza-. Cada nen hauria de tenir un model lector. Si no el té a la família, l’hauríem de donar a les escoles. Una bona biblioteca afavoreix la igualtat”.

- Sempre he dit que a mi segons quins llibres en fan pessigolles a les mans. Potser no vaig del tot desencaminada. De ben segur que hi ha pessigolles de molts tipus.

Ei! L'article Com més llibres a casa, més bones notes a l’escola, val la pena llegir-lo tot sencer.

Nota: Per què la fotografia que he posat ja ha sortit tres vegades? Senzillament perquè m'agrada i perquè en Francesc i la Tània són germans i perquè quan la miro sento que m'arriba la màgia de la lectura compartida.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...